Aan- of verhuur

Voor een professionele begeleiding bij het huren of verhuren van een huis of appartement bent u bij ons in goede handen.


Op het moment dat u ons de opdracht geeft uw woning te verhuren en wij alle gegevens van u hebben ontvangen, melden wij dit onmiddellijk aan bij het uitwisselingssysteem van de NVM. Tevens plaatsen wij uw woning op Funda en voor het bedrijfsvastgoed op Funda-business. Op deze manier weet iedereen dat uw woning te huur staat. Zoekers krijgen automatisch via dit systeem het aanbod toegezonden. Evenals bij verkoop maken wij van iedere woning een fraaie full-color brochure. Deze brochure sturen wij digitaal naar NVM kantoren die expats in hun zoekersbestand hebben alsmede naar grote internationale bedrijven en instellingen. Zij hebben vaak personeel dat op zoek is naar een huurwoning voor een bepaalde (tijdelijke) periode. Verder komt uw woning in onze etalage, op onze eigen website, op Twitter, Facebook en Google+.


Wat doen wij voor u bij aanhuur:

  • Afspraken plannen voor het bezichtigen
  • Meegaan en begeleiden van deze bezichtigingen
  • Voeren van onderhandelingen
  • Opmaken of controleren van het huurcontract
  • Incheck

Wat kost aan- of verhuur

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken wij van tevoren een bedrag met u af. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van de huursom.


Woning of bedrijfspand huren of verhuren? Maak een afspraak met Hans Scheenstra Makelaardij!