Aankoop makelaar Den Haag

De aankoopmakelaar - Als het om uw belang gaat!


De makelaar die een woning in verkoop heeft, treedt op namens- en voor de verkoper. Juist daarom is het belangrijk een eigen aankoopmakelaar mee te nemen die objectief naar de woning kijkt en die professioneel kan onderhandelen.


In de huidige marktsituatie is het voor een particulier niet in te schatten wat de waarde van een woning is. Uw eigen aankoopmakelaar kent de omgeving, de panden en de waarde van de woning waarop u verliefd bent geworden. Als deskundige krijgt hij meer van de vraagprijs af dan u. Een aankoopmakelaar bespaart dus ook geld.


Iedere buurt in Den Haag heeft zijn eigen sfeer en gevoel. Wij kennen Den Haag door en door en hebben de verschillende wijken en buurten op een unieke manier in beeld gebracht! U kunt ons als aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een woning in Den Haag en heel Haaglanden.Wanneer schakelt u een aankoopmakelaar in?

Dit kan vanaf het moment dat u een aantrekkelijke woning gevonden hebt en een bod wil uitbrengen.

Werkzaamheden van de aankoop makelaar:


  • Wij gaan samen de woning bezichtigen en alle bijzonderheden doorspreken, want echt onderhandelen kan pas als de aankoopmakelaar de woning zelf gezien heeft.
  • Waardebepaling: wat is de juiste waarde en met welke prijs start je het bieden
  • Onderhandelen: welke aanpak geeft de laagste aankoopprijs en voor u de beste voorwaarden.
  • Afhandelen: de aankoop makelaar adviseert over wat er in uw belang moet worden opgenomen in de koopakte
  • Begeleiding dossier: wij zorgen desgewenst (in uw opdracht en voor uw kosten) voor een ervaren bouwkundige die de woningen in Den Haag kent en een goede taxateur voor de taxatie van uw hypotheekaanvraag.
  • Hypotheek advies: wij werken samen met een hypotheekadviseur, welke bij Independer is uitgeroepen als één van de beste hypotheekadviseurs van Nederland.

* Wij maken graag een passende offerte voor u.


Huis kopen? Maak een afspraak met aankoopmakelaar Den Haag:  Hans Scheenstra!

aankoop makelaar den haag