Hypotheken

Een droomhuis kopen is een fantastische ervaring, maar het kan ook de nodige zorgen met zich meebrengen. Bovendien komen er ten aanzien van de financiering waarschijnlijk een groot aantal vragen op u af. Welke hypotheek is voor u het meest gunstig? Welke looptijd kiest u? En welke financiële speling heeft u?


De woningmarkt heeft het niet makkelijk. Afgelopen jaren hebben banken hun regels en normeringen flink aangescherpt. Kon het eerst niet op, thans kunnen de banken moeilijk van hun geld af. Heeft u nog recent goed laten berekenen wat uw huidige financiële mogelijkheden zijn? Dit is wel belangrijk als u wilt oversluiten of als u een woning wilt gaan kopen.


Bespaar op de maandlasten

Alle aspecten die voor u van belang kunnen zijn, worden meegenomen in een uitgebreid advies. Zo weet u van tevoren precies wat uw maandelijks aan hypotheek- en woonlasten kunt verwachten. Wij combineren gunstige fiscale voorwaarden met de meest aantrekkelijke rente en optimale maandlasten. U doet er goed aan om deskundig advies in te winnen. Op die manier kunt u precies die hypotheekvorm kiezen, die het beste bij uw persoonlijke situatie past.


Wonen zonder zorgen

Bij Hans Scheenstra Makelaardij vinden wij dat de financiering van uw woning zo min mogelijk zorgen moet baren. Dit is zeer specialistisch werk en daarom doen wij dit niet zelf maar laten dit over aan een onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur. Als u wilt, kunnen zij uw totale financiële planning en de overige verzekeringen doornemen zodat u zonder zorgen kunt genieten van een rooskleurige toekomst in uw droomhuis!


Financiering nodig? Maak een afspraak met Hans Scheenstra Makelaardij!