Verkoop

Uw huis verkopen doen we samen!


Een woning verkopen doet u niet dagelijks. Daarom is het verstandig om u hierbij te laten begeleiden door een verkoopmakelaar. Wij beschikken over een uitstekende kennis van de huizenmarkt, wij zijn enthousiast en hebben een professionele benadering.


Waarom uw woning verkopen via Hans Scheenstra Makelaardij?

Nodig ons uit voor een gratis, vrijblijvend en oriënterend gesprek. Wij geven u een eerlijk en open advies over de vraagprijs, opbrengst en tips om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren, zowel voor de fotograaf als bij de bezichtigingen. Verder beschikken we over moderne middelen om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Wij weten welke verkoopmarketing het beste inspeelt op het zoekgedrag van de potentiële koper. Wij zorgen ervoor dat de woning in korte tijd zeer uitgebreid in de markt wordt gezet. Maximale inzet voor een maximaal resultaat door onze verkooptools:


  • Foto’s door gespecialiseerde Interieurfotograaf
  • Digitale fotobrochures
  • Styling advies
  • Style switching
  • Vermelding op onze website en o.a. Funda.nl de woning website van Nederland! Vele woningsites kopiëren de gegevens van Funda.nl en zodoende komt uw woning ook automatisch op o.a. JAAP.nl – Zoekallehuizen.nl – Huizenzoeker.nl - Trovit.nl – Miljoenhuizen.nl
  • Uw woning koppelen aan Social Media

Onderhandelingen moeten met serieuze en financieel voldoende sterke kandidaten gevoerd worden. Daarom laten wij, indien mogelijk met medewerking van de potentiële koper, de potentiële koper zoveel mogelijk financieel doorlichten door onze erkend hypotheekadviseur. Wij nemen het zekere voor het onzekere.


* Tijdens het vrijblijvende, oriënterende verkoopgesprek met u, bespreken wij graag een passend tarief voor de verkoop van uw woning.


Het afgelopen jaar werden wij hoog gewaardeerd door onze verkopers. Op funda.nl alsmede op deze website bij “klantenbeoordelingen” kunt u lezen hoe zij de verkoop met Hans Scheenstra Makelaardij hebben ervaren.


Huis verkopen? Maak een afspraak met Hans Scheenstra Makelaardij!