De makelaar in Den Haag: Over ons

Hans Scheenstra Makelaardij is in 2004 opgericht en vierde 2014 haar 10 jarig bestaan! Ons makelaars kantoor is centraal gelegen in Den Haag, om precies te zijn in de Fahrenheitstraat van de Bomenbuurt. Ons woningaanbod is voornamelijk gelegen in de Bomenbuurt, de Bloemenbuurt, de Vruchtenbuurt en het Valkenboskwartier. Maar wij bedienen uiteraard ook graag opdrachtgevers uit andere wijken van Den Haag.


Makelaar voor aankoop en verkoop

Hans Scheenstra is u van dienst met alle diensten die een makelaar in Den Haag moet bieden: Woning taxaties, advies bij aankoop van de woning, advies bij verkoop van de woning. Bent u in Den haag op zoek naar een bepaalde (koop)woning? Wij kennen Den Haag als onze broekzak; we hebben veel contact met collega-makelaars en zien het aanbod vaak als eerste. Staat er dus nu geen woning in ons woningaanbod? kom dan vrijblijvend langs in ons kantoor in de Fahrenheitstraat in Den Haag om uw wensen te bespreken.


Kwaliteit

Mede door de verplichte educatie voor makelaars staan wij garant voor een constant hoog kwaliteit- en kennisniveau. Makelaar Hans Scheenstra is als beëdigd register makelaar-taxateur van onroerend goed gecertificeerd en staat ingeschreven bij Vastgoed Cert, het register voor beëdigde makelaars en taxateurs van onroerende zaken, voor zowel woningen als bedrijfsonroerend goed. Ook zijn wij voor de uitvoering van taxaties in Den Haag aangesloten bij het NWWI.


Persoonlijke aandacht

Omdat we met een klein team werken, zijn onze lijnen kort en persoonlijk. Wij hechten waarde aan ‘afspraak is afspraak’. Wij draaien er niet om heen. Openheid en eerlijkheid bieden wij u en verwachten wij van u!


Onze doelstelling? Een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers met als resultaat een geslaagde aankoop, verkoop of taxatie. Wilt u ook profiteren van een geslaagde aan- of verkoop en bent u nieuwsgierig naar de mening van onze klanten? Kijk dan op deze site bij de “beoordelingen”.


Als makelaarskantoor zijn wij te volgen op Facebook en Twitter. Voeg ons toe en blijf op de hoogte van ons aanbod en laatste nieuwsfeitjes over de huizenmarkt.Heeft u vragen? Maak een afspraak met Hans Scheenstra Makelaardij!