Nieuws

HANS SCHEENSTRA MAKELAARDIJ WINT PRIJS!


Op vrijdag 11 januari jl. was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie van de NVM Haaglanden. Daar wachtte het team van Hans Scheenstra Makelaardij een mooie verrassing. Zij ontvingen een oorkonde omdat zij in 2018 het NVM-makelaarskantoor met de hoogste klantbeoordelingen op Funda waren.

Op de Nieuwjaarsreceptie van de NVM Haaglanden worden elk jaar twee onderscheidingen uitgedeeld door de voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars van de betreffende regio. Dit jaar werden de onderscheidingen uitgereikt door Jan Kokje, voorzitter van de NVM Haaglanden. De onderscheiding voor NVM-makelaarskantoor met de hoogste klantbeoordeling op Funda in de regio Haaglanden werd gewonnen door het team van Hans Scheenstra Makelaardij. Daarnaast werd ook de onderscheiding voor de beste NVM-aankoopmakelaar van 2018 uitgereikt. Deze werd gewonnen door Beeuwkes Makelaars in Den Haag.

Hans en Petra Scheenstra, die bijna 15 jaar geleden hun kantoor in de Fahrenheitstraat in Den Haag openden, hopen al jaren op deze prijs, maar eindigden elke keer in de top vijf. “Dit is een mooi begin van ons jubileumjaar. In juli bestaat ons kantoor 15 jaar, en in oktober zit ik 30 jaar in de makelaardij. Al enige jaren staan wij in de top drie voor deze onderscheiding, maar elk jaar grijpen we er nét naast. Toen de top vijf opgenoemd werd en we bij nummer twee nog niet genoemd waren dacht ik: ‘dit kan niet, er moet iets misgegaan zijn!’. We konden dan ook ons geluk niet op toen bleek dat we de eerste plaats bemachtigd hebben.”, aldus Hans Scheenstra.

Volgens Petra, de mede-eigenaresse en vrouw van Hans, hebben ze de prijs te danken aan de servicegerichtheid en het vooropstellen van de wensen en behoeften van de klant. “Bij de aan- of verkoop van een woning komt veel kijken. Niet alleen moet je op veel zaken letten, ook moet er veel geregeld worden zoals de financiering, een bouwkundige keuring en het uitzoeken van de notaris. Daarbij is het kopen of verkopen van je woning niet iets dat je dagelijks doet. Daarom houden wij er rekening mee dat het voor elke klant weer spannend is. Ons gehele team is op de hoogte van alle dossiers. Zonder de dames van de binnendienst zou onze dienstverlening nooit van dusdanige kwaliteit kunnen zijn. We hebben de prijs dus écht als team verdiend!”, aldus Petra.

De onderscheiding pronkt nu boven de schouw in het kantoor.  Wat het team gaat doen om de prijs volgend jaar weer te winnen? “Niks anders dan anders!”, zegt Hans. “Servicegerichtheid heeft bij ons altijd hoog in het vaandel gestaan, dus daar zal niks aan veranderen. Dat dat gewaardeerd wordt blijkt bijvoorbeeld uit klanten die na een aantal jaar terugkomen om hun woning wederom door ons te laten verkopen. Dat is voor ons een blijk van waardering en vertrouwen”.beste-makelaar-denhaag-2018