Het team

Hans Scheenstra

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en Zoetermeer. Als zoon van middenstanders zijn service, omgang met klanten en commercieel inzicht mij niet vreemd. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik beëdigd als Register Makelaar/Taxateur o.g. Ik ben gedreven enthousiast en vind het leuk om partijen tot elkaar te brengen. Mijn klantenkring bestaat uit trouwe klanten. Door mond-tot-mond reclame is mijn klantenkring de afgelopen 26 jaar flink gegroeid. In mijn vrije tijd ben ik drummer in een rockband en ga ik graag een paar uurtjes naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden. Ik verheug mij op een bezichtiging met u!

h.scheenstra@hansscheenstra.nl

Petra Scheenstra

Ik ben geboren en opgegroeid op de Laan van Meerdervoort als dochter van middenstanders. Klantvriendelijkheid is mij met de paplepel ingegeven. Sinds 1992 ben ik werkzaam in de makelaardij en heb veel ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren in de regio Haaglanden. Ik vind het heerlijk om zaken te regelen op kantoor, mensen te helpen aan het “leukste” huis. Ik verzorg tevens de financiële administratie en de PR en ik maak ieder seizoen een vrolijke etalage. Vaak steken mensen hun duim omhoog als de etalage klaar is. Ik hou van de Bomenbuurt en loop graag met onze zwarte labrador “Beau” een rondje in de wijk. In mijn vrije tijd schilder en sport ik graag

p.scheenstra@hansscheenstra.nl

Susanne Pronk

Ik ben geboren in Den Haag en sinds 2008 werkzaam in de makelaardij. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek omdat u overweegt uw huis te verkopen? Of bent u juist op zoek naar een nieuw plekje om te gaan wonen? De eerste stappen leg ik met plezier aan u uit en plan vervolgens een afspraak bij de makelaar in. Verder houd ik mij bezig met het agenderen, regelen en begeleiden van de fotoshoots, het aanmelden van de woningen op Funda, de website, het bijhouden van Social Media, opmaken van de koopakten en het uitwerken van de taxatierapporten. Omdat wij betrokken zijn van begin tot eind is geen dag hetzelfde waardoor ons werk juist zo leuk en interessant is! In mijn vrije tijd ben ik met lekker weer graag buiten en ook wel eens om te hardlopen (dan mag het ook best regenen, haha).

s.pronk@hansscheenstra.nl

Talitha Wijnants

Ik ben geboren in Voorburg, en woonachtig in Zoetermeer. Dit betekent echter niet dat ik Den Haag niet ken. Mijn roots liggen in deze geweldige stad. De stad waar u woonachtig bent, of wellicht binnenkort zult zijn. Werkzaam in de makelaardij ben ik sinds 2015. Wanneer u naar ons kantoor belt, ben ik de persoon met wie u als eerst spreekt. Wanneer u overweegt uw woning te verkopen dan plannen wij samen een afspraak voor een gesprek met de makelaar. Mocht u eenmaal de stap hebben gemaakt uw woning te verkopen, dan ga ik met de fotograaf mee om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit het agenderen, het bijhouden van sociale media en maak ik koopaktes op. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, en ben ik veel in- en op het water te vinden.

t.wijnants@hansscheenstra.nl