Nieuws

Wij gaan een weekje dicht!

Van vrijdag 9 februari tot en met vrijdag 16 februari is ons kantoor gesloten. Ons team staat u vanaf maandag 19 februari graag weer te woord.

 

Voor dringende zaken of om een afspraak te maken na onze vakantie kunt u mailen naar info@hansscheenstra.nl

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Misschien heeft u het al gezien, ons kantoor is volledig verbouwd en gemoderniseerd. Klaar voor de toekomst en om u te helpen met de aan- en verkoop van uw woning. Ook zijn wij gespecialiseerd om een gevalideerd taxatierapport op te stellen bijvoorbeeld voor uw financiering, een overbruggingshypotheek of voor de aangifte van successierechten. Wij zijn reuze trots op ons nieuwe interieur zoals de ronde spreektafel, bureaus die elektrisch omhoog en omlaag kunnen, de fraaie visgraat PVC vloer, de moderne open keuken waar uw verse kopje koffie gezet wordt. Bovendien hebben we een fijne tuin waar onze floormanager Pip kan snuffelen en een frisse neus kan halen..........

 

 

Per 1 oktober 2021 gelden de nieuwe NWWI taxatierapporten. U kunt uw woning door ons laten taxeren en leggen hieronder uit hoe dat werkt!

Natuurlijk kan het gaan om de verkoop of aankoop van een woning (hypotheekverstrekking), maar ook voor het oversluiten van een hypotheek, echtscheidingen, een nalatenschap of een herbouwwaarde voor de verzekering kan reden zijn voor de taxatie van uw woning.

 

Hectiek op koopwoningmarkt houdt aan

Het woningaanbod en het aantal verkochte woningen in Nederland is opnieuw afgenomen. Dit blijkt uit de woningmarktcijfers van het derde kwartaal 2021 van de NVM. Met ruim 32.000 verkochte woningen in het derde kwartaal is dat een daling van circa 29% ten opzichte van een jaar eerder.