Nieuws

Verbouwing van ons kantoor!

WIJ KIJKEN VOORUIT!

 

Misschien heeft u het al gezien, ons kantoor wordt momenteel grondig verbouwd. Onze dienstverlening gaat echter gewoon door vanuit ons tijdelijke kantoor in de Cypresstraat. Onze Portokabin is elke dag bemand, dus klop gerust aan met vragen. Ook zijn wij gewoon per mail bereikbaar, of telefonisch via 070-3923500.

 

Tot snel!

Aangepaste openingstijden rond Hemelvaart

Ons kantoor is op donderdag 26 en vrijdag 27 mei gesloten. Maandag vanaf 09.00 uur is ons kantoor weer telefonisch bereikbaar. Tot die tijd kunt u ons bereiken per mail via info@hansscheenstra.nl.

De belangrijkste wetswijzigingen van 2022

Welke belangrijke wetswijzigingen gaan er in 2022 in met betrekking tot de woningmarkt? De NVM Juridische Dienst zette de belangrijkste wijzigingen voor de woningmarkt op een rij.

Aangepaste openingstijden feestdagen

Team Hans Scheenstra Makelaardij wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond 2022! 

In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

24 december           -             gesloten

Eerste Kerstdag       -             gesloten

Tweede Kerstdag    -             gesloten

27 december           -             gesloten

31 december           -             beperkt geopend

Per 1 oktober 2021 gelden de nieuwe NWWI taxatierapporten. U kunt uw woning door ons laten taxeren en leggen hieronder uit hoe dat werkt!

Natuurlijk kan het gaan om de verkoop of aankoop van een woning (hypotheekverstrekking), maar ook voor het oversluiten van een hypotheek, echtscheidingen, een nalatenschap of een herbouwwaarde voor de verzekering kan reden zijn voor de taxatie van uw woning.

 

Per 1 januari 2022 gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen.

De NHG-kostengrens in 2022: de meest gestelde vragen en antwoorden op een rij

Hectiek op koopwoningmarkt houdt aan

Het woningaanbod en het aantal verkochte woningen in Nederland is opnieuw afgenomen. Dit blijkt uit de woningmarktcijfers van het derde kwartaal 2021 van de NVM. Met ruim 32.000 verkochte woningen in het derde kwartaal is dat een daling van circa 29% ten opzichte van een jaar eerder. 

beste-makelaar-denhaag-2018