NVM Makelaars Den Haag

Sinds 2004 is Hans Scheenstra gevestigd aan de Fahrenheitstraat 695 in Den Haag. Ons NVM Makelaarskantoor is dagelijks geopend 09.00 - 17.30 uur. Op zaterdagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur.

 

Waarom NVM makelaars?

Als NVM lid sinds 2004 is Hans Scheenstra gebonden aan specifieke regels die horen bij het lidmaatschap van de NVM. Hiermee verzekert de NVM u van een goede makelaar met kennis en kunde op het gebied van vastgoed:

  • NVM makelaars volgen regelmatig cursussen, en zijn goed opgeleid.
  • Hans Scheenstra kent de Haagse vastgoedmarkt als geen ander.
  • NVM makelaars weten alles van de verkoop en aankoop van huizen. Maar: NVM makelaars treden nooit voor beide partijen tegelijk op, zie de NVM-erecode.
  • Ook medewerkers van een NVM makelaar zijn goed opgeleid en weten wat er speelt in de markt.

Voordelen van NVM Makelaars

De NVM help haar makelaars met de marketing en reclame die komt kijken bij de verkoop van een huis. Zo organiseert de NVM tweemaal per jaar een Open Huizen Dag en zorgt dat deze wordt dag wordt gepromoot. Uw woning, in de verkoop bij de NVM makelaar, wordt op die manier extra in de schijnwerpers gezet!

Gaat u binnenkort een huis bekijken met de NVM makelaar? Neem dan de checklist mee die de NVM speciaal hiervoor heeft gemaakt. Zo ziet u niets over het hoofd en onthoud u zelfs de details van de woning.

Maak vooraf een wensenlijst: waar moet onze nieuwe woning aan voldoen en waaraan mag de woning voldoen. Dat maakt het rondkijken in alle huizen op de route een stuk makkelijker. Meer weten? Bel onze makelaar op 070 392 35 00 of kom langs!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?