Woning Taxeren Den Haag

Uw woning laten taxeren in Den Haag?

Bent u van plan te verhuizen? Wilt u eerst weten wat uw woning precies waard is, dan kan Hans Scheenstra Makelaardij uw woning in Den Haag taxeren. Bij een woningtaxatie wordt uw huis grondig bekeken en onderzocht. Maar ook de situatie in Den Haag, de prijzen die er worden gevraagd (en betaald!) voor woningen in Den Haag zijn een belangrijke leidraad bij het bepalen van de taxatie waarde. Een taxatie is uitgebreider dan een waardebepaling. Op onze pagina over waardebepaling woning Den Haag leest u daar meer over.

Woningtaxatie met kwaliteit van NWWI.

Om woningen in Den Haag te mogen taxeren die ook door de bank geaccepteerd worden, moet een woningtaxateur aangesloten zijn bij het NWWI. Dit geeft u als klant de garantie dat de kwaliteit van de woning taxatie gewaarborgd is. Een dergelijk rapport is dus een NWWI gevalideerd rapport. Vraag daar dus naar als u een taxatie laat uitvoeren. Het is belangrijk voor u en voor de hypotheekverstrekker. De NWWI beoordeelt de kwaliteit van het taxatierapport; Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningtaxatie en Vastgoed Cert.

Stichting Vastgoed Cert zorgt voor certificatie en registratie van makelaars en taxateurs. Hans Scheenstra makelaardij heeft het Vastgoed Cert keurmerk voor zijn werkzaamheden als woning taxateur in Den Haag. 

Dit keurmerk is belangrijk er tegenwoordig geen officiële wettelijk beëdiging meer is van Makelaars - taxateurs. Om de kwaliteit hoog te houden is in 2004 Stichting Vastgoed Cert in het leven geroepen. Vastgoed Cert geeft de garantie van kwaliteit van de taxateur; alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4420 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Woning taxatie en werkgebied.

Het werkgebied van Hans Scheenstra is Regio Haaglanden (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Wateringse Veld). Logisch, want om te weten wat je taxeert moet je natuurlijk wel het gebied kennen. Hans Scheenstra kent Den haag en omgeving als zijn broekzak. Al sinds 2004 voert hij taxaties uit in regio Haaglanden en kent dus ook de marktsituatie. Op onze pagina over woningtaxatie leest u meer, ook over de kosten van de taxatie.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?