Woningmarkt Den Haag

Ook in Den Haag zit de woningmarkt in lift. Huizen staan korter te koop en er worden meer aanvragen voor bezichtigingen gedaan. Dat de woningmarkt in Den Haag verbetert merkte Hans Scheenstra Makelaardij al in het afgelopen jaar: er kwamen veel mensen langs om te informeren naar de mogelijkheden van verkoop van hun huis. Dat is voor ons al een teken dat de woningmarkt in Den Haag verbetert: het begint allemaal bij oriënteren en nadenken!

Nieuw aanbod in de Haagse woningmarkt.

Veel van deze oriënterende mensen hebben we afgelopen kwartaal weer teruggezien: hun huis werd getaxeerd en in de verkoop gedaan en van anderen kregen we een zoekopdracht om onze oren en ogen open te houden voor een woning die bij hen past. Dat de woningmarkt in Den Haag (en de rest van Nederland) verbeterd heeft voor sommige mensen ook nadelen: Ze moeten er snel bij zijn, anders is hun beoogde woning al weer verkocht. En sommige, gewilde woningen hoeven we bijna niet aan te bieden: we weten soms al iemand die interesse heeft en toeslaat!

Kennis van de woningmarkt in Den Haag

Hans Scheenstra Makelaardij is meer dan 10 jaar werkzaam op de Haagse woningmarkt. Kennis, ervaring en vakmanschap beschrijven zijn manier van werken.

Wilt u meer weten over de situatie in de woningmarkt van Den Haag en onze advisering als makelaar?

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?