Makelaardij Den Haag

Makelaardij in Den Haag

Sinds 2004 is makelaar Hans Scheenstra gevestigd in Den Haag. Deze 10 jaar en een grote schare tevreden klanten hebben er voor gezorgd dat Hans Scheentra voor veel mensen de makelaar van hun voorkeur is als zij een makelaardij in Den Haag zoeken.

Makelaardij met tevreden klanten

Een makelaar is goed opgeleid, kent zijn werkgebied (Den Haag) en zorgt dat klanten tevreden zijn. Volgens Hans Scheenstra komt daar de liefde voor het vak ook nog bij: “zonder dat je elke dag met plezier aan de slag gaat wordt het niks”. Toen Hans Scheenstra Makelaardij OG werd gestart in 2004 was Hans al jaren bezig in de makelaardij van “Onroerende Goederen“. De klantentevredenheid staat hoog in het vaandel voor Hans Scheenstra: “We krijgen regelmatig beoordelingen van klanten die ik geholpen heb aan een andere woning of met de verkoop van hun huis. Klantentevredenheid is toch de basis waar je als makelaarskantoor mee moet starten”.

Makelaardij beoordelingen op Funda.

Om potentiële klanten te laten zien wat Hans Scheenstra Makelaardij te bieden heeft, is er een speciale pagina gemaakt met daarop de beoordelingen van klanten. “Als verkoopmakelaar scoren wij een 9, en als aankoopmakelaar ruime 8!” zegt Hans niet zonder trots. “Klanten schrijven er ook bij waarom ze zo tevreden waren, dat help ons om dit hoge niveau in stand te houden”.

Hans en Petra Scheenstra komen beide uit een middenstanders gezin. “Klantvriendelijkheid is mij met de paplepel ingegeven” zegt Petra. De makelaardij in Den Haag wordt verder “bemand” door Susanne Pronk, die sinds 2008 werkzaam is in de makelaardij. Meer leest op de pagina over ons

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?