Bespaar op uw maandlasten


 

Een hypotheek is in de meeste gevallen nodig om een droomhuis te kunnen financieren. 

Een hypotheek uitkiezen brengt de nodige vragen met zich mee. Voor welke looptijd ga ik? Welke hypotheek is het meest gunstig? Banken hebben hun regels en normeringen de laatste jaren flink aangescherpt. Laat voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis berekenen wat uw financiële mogelijkheden zijn. Op die manier voorkomt u teleurstellingen en gaat u goed voorbereid op huizenjacht.

 

Bespaar op de maandlasten

Bij Hans Scheenstra Makelaardij vinden we het belangrijk dat jij weet wat je aan maandelijks aan hypotheek- en woonlasten kunt verwachten. Daarom werken wij samen met erkende hypotheekadviseurs die alle aspecten die voor u van belang zijn uitwerken in een deskundig advies. Zo combineren we gunstige fiscale voorwaarden met de meest aantrekkelijke hypotheekrente voor optimale maandlasten.

Meer weten over hypotheken, welke hypotheekadviseurs wij aanraden en meer zaken op het gebied van de financiering van een woning? Vul dan onderstaand contactformulier in, bel naar      070 - 392 35 00 of stuur een mailtje naar info@hansscheenstra.nl.

Hypotheek nodig?

Maak een afspraak met makelaar Den Haag: Hans Scheenstra!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?