Uw Makelaar uit Den Haag en omgeving


 

In Den Haag zijn veel makelaarskantoren te vinden, maar bent u op zoek naar een actieve makelaar die kwaliteit levert en zich weet te onderscheiden door een warm, persoonlijk contact, dan bent u bij Hans Scheenstra Makelaardij aan het juiste adres.

In 2004 besloot Hans Scheenstra na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse makelaarskantoren in Den Haag en omstreken, om 'op eigen benen' verder te gaan. Hij nam een bestaand makelaarskantoor over in de Bomenbuurt van Den Haag. Inmiddels weten heel veel klanten de weg te vinden naar het gezellige kantoor aan de Fahrenheitstraat 695.

Omdat we met een klein team werken zijn onze lijnen kort en persoonlijk. Onze adviezen zijn straight to the point en wij hechten waarde aan 'afspraak is afspraak'. Onze doelstelling? U zo goed mogelijk begeleiden bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis. Bent u benieuwd hoe anderen de samenwerking met Hans Scheenstra Makelaardij hebben ervaren? Kijk dan eens bij onze klantervaringen!

Als kantoor gaan wij volledig met onze tijd mee. Naast de traditionele kanalen zoals deze website en huis-aan-huis bladen, zijn wij ook actief op Social Media. Wij zijn te volgen via Facebook en Instagram. Like en volg ons en wees altijd als één van de eersten op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod

 

Maak kennis met het team

Hans Scheenstra

Register Makelaar/Taxateur o.g.

   070 - 392 35 00

   hans@hansscheenstra.nl

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en Zoetermeer. Als zoon van middenstanders zijn service, omgang met klanten en commercieel inzicht mij niet vreemd. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik be√ędigd als Register Makelaar/Taxateur o.g. Ik ben gedreven enthousiast en vind het leuk om partijen tot elkaar te brengen. Mijn klantenkring bestaat uit trouwe klanten. Door mond-tot-mond reclame is mijn klantenkring de afgelopen 26 jaar flink gegroeid. In mijn vrije tijd ben ik drummer in een rockband en ga ik graag een paar uurtjes naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden. Ik verheug mij op een bezichtiging met u!

Petra Scheenstra

Assistent Register Makelaar/Taxateur o.g.

   070 - 392 35 00

   petra@hansscheenstra.nl

Ik ben geboren en opgegroeid aan de Laan van Meerdervoort in het karakteristieke Valkenboskwartier. Als dochter van middenstanders staat klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik ben sinds 1992 werkzaam in de makelaardij en in 2016 heb ik mijn diploma behaald voor Assistent Register Makelaar-Taxateur. In de huidige marktsituatie is een actieve aankoopmakelaar meer dan gewenst. Ik besteed veel tijd aan het netwerken en zoeken naar de mooiste woning voor onze klanten. Daarnaast doe ik verkoopbezichtigingen en regel ik de PR van ons kantoor. Mijn creativiteit kan ik kwijt in onze seizoensgebonden etalage. Vaak steken buurtbewoners hun duim omhoog als de etalage klaar is. Ik verheug mij erop om u te verwelkomen!.


Susanne Pronk

Assistent Register Makelaar/Taxateur o.g.

   070 - 392 35 00

   susanne@hansscheenstra.nl

Sinds oktober 2016 ben ik A-RMT (assistent register-makelaar-taxateur), wie weet ontmoeten wij elkaar in een leuk huis! Verder houd ik mij bezig met het regelen en begeleiden van de fotoshoots, het aanmelden van de woningen op Funda, opmaken van de koopakten en het uitwerken van de taxatierapporten. Omdat wij betrokken zijn vanaf het begin tot het eind van een aan-of verkoopopdracht, is geen dag hetzelfde wat ons werk juist zo leuk en interessant maakt.

Talitha Wijnants

Secretaresse

   070 - 392 35 00

   talitha@hansscheenstra.nl

Ik ben geboren in Voorburg, en woonachtig in Zoetermeer. Dit betekent echter niet dat ik Den Haag niet ken. Mijn roots liggen in deze geweldige stad. De stad waar u woonachtig bent, of wellicht binnenkort zult zijn. Werkzaam in de makelaardij ben ik sinds 2015. Wanneer u naar ons kantoor belt, ben ik de persoon met wie u als eerst spreekt. Wanneer u overweegt uw woning te verkopen dan plannen wij samen een afspraak voor een gesprek met de makelaar. Mocht u eenmaal de stap hebben gemaakt uw woning te verkopen, dan ga ik met de fotograaf mee om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit het agenderen, het bijhouden van sociale media en maak ik koopaktes op. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, en ben ik veel in- en op het water te vinden.


Kennismaken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend aan- of verkoopgesprek of een taxatie door te bellen naar 070-3923500, te mailen naar info@hanssscheenstra.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  
beste-makelaar-denhaag-2018