Uw Makelaar uit Den Haag en omgeving


 

In Den Haag zijn veel makelaarskantoren te vinden, maar bent u op zoek naar een actieve makelaar die kwaliteit levert en zich weet te onderscheiden door een warm, persoonlijk contact, dan bent u bij Hans Scheenstra Makelaardij aan het juiste adres.

In 2004 besloot Hans Scheenstra na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse makelaarskantoren in Den Haag en omstreken, om 'op eigen benen' verder te gaan. Hij nam een bestaand makelaarskantoor over in de Bomenbuurt van Den Haag. Inmiddels weten heel veel klanten de weg te vinden naar het gezellige kantoor aan de Fahrenheitstraat 695.

Omdat we met een klein team werken zijn onze lijnen kort en persoonlijk. Onze adviezen zijn straight to the point en wij hechten waarde aan 'afspraak is afspraak'. Onze doelstelling? U zo goed mogelijk begeleiden bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis. Bent u benieuwd hoe anderen de samenwerking met Hans Scheenstra Makelaardij hebben ervaren? Kijk dan eens bij onze klantervaringen!

Als kantoor gaan wij volledig met onze tijd mee. Naast de traditionele kanalen zoals deze website en huis-aan-huis bladen, zijn wij ook actief op Social Media. Wij zijn te volgen via Facebook en Instagram. Like en volg ons en wees altijd als één van de eersten op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod

 

Maak kennis met het team

Hans Scheenstra

Register Makelaar/Taxateur o.g.

   070 - 392 35 00

   hans@hansscheenstra.nl

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en Zoetermeer. Als zoon van middenstanders zijn service, omgang met klanten en commercieel inzicht mij niet vreemd. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik beëdigd als Register Makelaar/Taxateur o.g. Ik ben gedreven enthousiast en vind het leuk om partijen tot elkaar te brengen. Mijn klantenkring bestaat uit trouwe klanten. Door mond-tot-mond reclame is mijn klantenkring de afgelopen 26 jaar flink gegroeid. In mijn vrije tijd ben ik drummer in een rockband en ga ik graag een paar uurtjes naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden. Ik verheug mij op een bezichtiging met u!

Petra Scheenstra

Assistent Register Makelaar-Taxateur o.g.

   070 - 392 35 00

   petra@hansscheenstra.nl

Ik ben geboren en opgegroeid in het karakteristieke Valkenboskwartier. Als dochter van middenstanders staat klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik ben sinds 1992 werkzaam in de makelaardij en in 2016 heb ik mijn diploma behaald voor Assistent Register Makelaar-Taxateur. In de huidige marktsituatie is een actieve aankoopmakelaar gewenst. Ik besteed veel tijd aan het netwerken en zoeken naar de mooiste woning. Daarnaast doe ik verkoopbezichtigingen en regel ik de PR van ons kantoor.


Abbeny Boot

Commercieel Medewerker

   070 - 392 35 00

   abbeny@hansscheenstra.nl

Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, heb ik inmiddels een passie voor de makelaardij gekregen. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken Den Haag dan ook op mijn duimpje. Deze kennis komt elke dag van pas! Naast mijn werk bekijk ik de Haagse horeca nu regelmatig vanaf de andere kant van de bar, en doe ik de opleiding tot KRMT'er (Kandidaat Register Makelaar-Taxateur).

Marlous

Marlous Scheenstra

Commercieel Medewerker

   070 - 392 35 00

   marlous@hansscheenstra.nl

Hoewel het altijd al in mijn genen zat, heb ik pas in 2020 de overstap naar de makelaardij gemaakt. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar door mijn werkervaring bij de lokale omroep ben ik nóg meer van Den Haag gaan houden en heb ik de stad nog beter leren kennen. Mijn vrije tijd spendeer ik graag in de Haagse horeca of op het strand. Daarnaast volg ik naast mijn werk de opleiding tot KRMT'er (Kandidaat Register Makelaar-Taxateur).


Pip

Floormanager

Hallo! Mijn naam is Pip en ik ben sinds 1 januari in dienst bij Hans Scheenstra Makelaardij. Door de dagelijkse rondjes door de buurt en gesprekken met andere honden heb ik een neus voor nieuw aanbod. In mijn vrije tijd ben ik gek op graven in 'eigen grond' (maar erfpacht mag ook hoor!). Je kunt mij bijna elke dag tegenkomen op kantoor, maar als je dat een beetje spannend vindt, speel ik met veel plezier in de tuin.


Kennismaken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend aan- of verkoopgesprek of een taxatie door te bellen naar 070-3923500, te mailen naar info@hanssscheenstra.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?