Makelaar Regio Den Haag

Dé makelaar voor regio Den Haag komt uit Den Haag! In de Fahrenheitstraat (Segbroek/ Bomenbuurt) vindt u Makelaar Hans Scheenstra. Met zijn ‘Hans Scheenstra-team” van medewerkers, waar zijn vrouw Petra Scheenstra deel van uitmaakt, is hij dagelijks bezig met de aankoop, verkoop en taxatie van woningen in de regio Den Haag.

 

Hans Scheenstra kan zowel als aankoop makelaar al verkoop makelaar optreden. Bij elke woningverkoop is natuurlijk een verkoper en koper betrokken. De advisering van beide partijen dient ook te gebeuren door twee makelaars. Hans Scheenstra vertelt: “Niet iedereen stapt gelijk naar een makelaar als hij/zij op zoek gaat naar een woning in de regio Den Haag”; “Als je in de Haagse regio woont en zoekt, gaan mensen vaak eerst zelf op zoek via internet of houden hun ogen goed open als ze door de regio rijden” “Maar wanneer je buiten de regio Den Haag woont en op zoek bent naar een woning dan kunnen wij als ogen en oren van de zoeker dienen”

Woningmarkt trekt aan in regio Den Haag

“Nu de woningmarkt aantrekt staan sommige huizen maar heel kort te koop”vervolgt hij. “Ik bespreek alle zoekvragen met mijn team en heb veel overleg met collega makelaars in de Haagse regio. We zijn er allemaal bij gebaat dat de woningen in de regio snel verkocht worden, dus als een verkoopmakelaar een huis in de verkoop neemt dan worden we getipt als ze weten dat ik een koper voor de woning heb”.

van advies tot overdracht

Het advies gaat natuurlijk verder dan alleen de tip “dat er een huis te koop staat”. “wij begeleiden het hele proces van aankoop van een woning: wij taxeren, kunnen een bouwkundige in de hand nemen en brengen klanten graag in contact met een betrouwbare hypotheekadviseur”. In de praktijk blijkt het ook voor de koper financieel interessant te zijn: “wij weten toch vaak wat van de vraagprijs af te krijgen, waardoor wij onszelf weer terugverdienen. Onderhandelen over de prijs kun je wat dat betreft beter aan een specialist over laten!

Benieuwd wat Hans Scheenstra voor u kan doen? Bel 070 392 35 00 of kom langs aan ons kantoor in de Fahrenheitstraat 695 in Den Haag!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?