Huis Verkopen Den Haag

Uw huis verkopen in Den Haag?!

Hans Scheenstra makelaar en taxateur in Den Haag adviseert over de verkoop van uw woning in Den Haag. In een adviesgesprek kan Hans Scheenstra u vertellen wat de waarde van uw woning is. Hiermee heeft u een goede richtprijs en kunt u zich oriënteren op de huizenmarkt in Den Haag (of daarbuiten)

 

Huis verkopen: waar te beginnen?

Als er verhuisplannen ontstaan dan komen er een heleboel vragen omhoog over het verkopen van het huis; welke stappen te nemen et cetera. Meestal ontstaan plannen om een huis te verkopen door veranderingen in de persoonlijke omstandigheden:

  • Samenwonen/ huwelijk
  • Werk in een andere plaats
  • Beëindiging relatie/ scheiding
  • Gezondheid: leeftijd en behoefte aan zorg
  • Dichter bij familie of vrienden willen wonen
  • Kinderen gaan het huis uit

Er zijn dus veel redenen om te verhuizen en je huis te willen verkopen! Soms komen de verhuisplannen geleidelijk en heb je alle tijd om je te oriënteren. Maar wanneer de reden zich plotseling aandient om te verhuizen en je huis in de verkoop te zetten dan kan de hulp van een ervaren makelaar goed uitkomen. Zelf je huis te koop zetten en wachten tot een koper zich aanbiedt is dan natuurlijk geen optie….!

Aan de slag met verkoop van je huis in Den Haag met Hans Scheenstra

Wanneer de reden om te verhuizen zich plots aandient en jij je huis snel wilt verkopen is de hulp en het advies van een ervaren Haagse makelaar gewenst! Hans Scheenstra is al 10 jaar een begrip in de Haagse vastgoedmarkt en kan u hier perfect mee terzijde staan.

Om te beginnen zal hij het te verkopen huis taxeren en aangeven wat de kansen en mogelijkheden zijn. Hierbij houdt hij natuurlijk rekening met vele factoren als de staat van het huis (bouw, onderhoud), de locatie in Den Haag (welke wijk, hoekhuis of rijtjeshuis etc.) en ook de snelheid waarmee het huis verkocht moet worden. Samen met makelaar Hans Scheenstra maakt u zo een plan van aanpak en wordt bepaalt voor welk bedrag het huis om te beginnen in de verkoop gaat.

Omdat elke situatie uniek is, wordt er altijd een pasklaar plan gemaakt. Benieuwd hoe snel u uw huis in Den Haag kunt verkopen? Bel 070-392 35 00 of kom langs op de Fahrenheitstraat 695 in Den Haag.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?