Trotse sponsor van Habitat for Humanity


Marlous Scheenstra, dochter van Hans en Petra, was in oktober voor anderhalve week naar Lesotho in Zuid Afrika. In Lesotho spelen armoede en gebrek aan veiligheid een grote rol. Per 20.000 inwoners is er maar één dokter beschikbaar. De gemiddelde leeftijd in Lesotho ligt dan ook rond de 50 jaar. Dit betekent dat 65% van de kinderen wees is. Daarnaast heeft Lesotho zwaar te kampen met HIV/AIDS waardoor veel kinderen aidswees zijn en de oudere kinderen van het gezin voor de kleintjes moeten zorgen. 

De bouwreis die Marlous heeft gemaakt was geweldig. Het resultaat: 2 gloednieuwe, stenen huizen en een ervaring om nooit meer te vergeten. Een 2e bouwreis staat al gepland voor eind 2018.

Het streefbedrag dat Marlous bijeen heeft gebracht is € 2.500. Dit bedrag is niet geheel toevallig, de huizen die ze in Lesotho bouwen kosten ongeveer € 2.500 per huis. Met dit bedrag geven ze de kinderen van Lesotho een kans om veilig en in een gezonde omgeving op te groeien. 

Hans Scheenstra Makelaardij heeft een mooie donatie gedaan. Wat is er leuker om als makelaar sponsor te zijn voor het bouwen van een huis! Via de sponsortool “Marlous bouwreis” kon iedereen helpen het streefbedrag te behalen en hiermee letterlijk en figuurlijk een steentje bijdragen! Door een bedrag te doneren in de sponsortool zie je meteen de voortgang van het streefbedrag. Marlous heeft op de Facebookpagina van Hans Scheenstra Makelaardij laten zien wat er met de donatie gebeurd is door middel van foto’s, video’s en verhalen.

Namens Marlous en de weeskinderen van Lesotho bedanken wij iedereen voor een bijdrage!

 

Kennismaken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend aan- of verkoopgesprek of een taxatie door te bellen naar 070-3923500, te mailen naar info@hanssscheenstra.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?