Woningen Regio Den Haag

Persoonlijke makelaar in de regio Den Haag

De juiste aanpak bij de verkoop van uw woning én persoonlijke advisering. Dat is waar de Persoonlijke Makelaar in regio Den Haag voor staat. En zijn naam is Hans Scheenstra.

De regio Den Haag bestaat uit een aantal mooie gemeenten (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Wateringse Veld) De variatie in het woningaanbod is groot en dat maakt het altijd een uitdaging voor Hans Scheenstra om in deze regio een woning te vinden voor nieuwe klanten. Zeker nu de woningmarkt een voorzichtig herstel laat zien en woningen korter in de verkoop staan is het hebben van een makelaar met goede contacten in regio Den Haag onmisbaar!

Zoekopdracht woningen regio Den Haag

Omdat een deel van het aanbod van woningen wordt verkocht al voordat het in de “aanbieding” op de makelaars-website gaat is het hebben van een groot netwerk in regio Den Haag belangrijk. Hans Scheenstra heeft door zijn jarenlange ervaring een breed netwerk opgebouwd in de regio. Dat komt bij zowel aankoop als verkoop van woningen van pas. Want net die ene woning (woning bij het water, woning bij het centrum, woning bij scholen, appartement met garage…. etc!) die u zoekt, kan bij een collega makelaar in de verkoop komen!

Advies bij verkoop en aankoop regio Den Haag

Kortom… voor een makelaar met een breed netwerk, een helder advies en persoonlijke aandacht bent u bij hans Scheenstra aan het juiste adres! Als aankoop makelaar en als verkopende makelaar die u helpt bij de verkoop van uw woning.

En dat adres? Dat is Fahrenheitstraat 695 in Den Haag (Bomenbuurt/Segbroek) Kom langs of bel even voor een afspraak: Bel 070 - 392 35 00

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?